Перейти до вмісту
Главная страница » Блог про рюкзаки » Рюкзаки Марк Райден

Рюкзаки Марк Райден

Канадська Компанія Марк Райден, є апологетом у створенні найсучасніших технологічних речей для студентів і професіоналів, яким подобається стрітстайл.

Наша продукція – це рюкзаки, сумки для подорожей та одноременні сумки, які розраховані на моду знавців, які завжди в русі і хочуть мати свої електронні пристрої з собою, коли вони йдуть до навчального закладу, на роботу або в мандри. Наш мегаполісний дизайн добре пасує для швидких поїздок на роботу на громадському транспорті або велосипеді по місту, а також для затишних зустрічей у кафе та міських екскурсій.

Наші продукти відрізняються за розмірами та рівнем захисту, який вони надають. Ви можете обрати водостійку сумку або сумку з функцією протидії крадіжці. Невелика сумка підходить для планшета, телефона, ігрової консолі та гаманця, тоді як середня та велика сумки мають USB-порт для зарядки, місце для ноутбука, камери, бездротових навушників, телефона, гаманця та додаткового одягу для тренування або ночування. Дорожні сумки мають достатньо простору для усіх ваших пристроїв та 2-3 днів одягу, що робить їх ідеальними для бізнес-поїздок та відпочинку.

Ми не просто створюємо сумки для міського життя. Ми створюємо сумки для людей, які хочуть бути завжди на зв’язку зі світом. Наші пристрої не є просто гаджетами, якими ми користуємося та хизуємося, вони є необхідними для нашої роботи, навчання та повсякдення. Ми не можемо без них обходитися, і тому ми постійно розширюємо наш асортимент ми не просто круті сумки. Ми є необхідною технологією, яку ви носите у наших сумках.

Якщо ви оглянетеся довкола, ви побачите, що сумки Mark Ryden поширені скрізь. Ви побачите їх у кав’ярнях, де люди працюють на своїх ноутбуках, ви побачите їх на спинах людей, які їдуть на роботу, ви побачите їх у дворах, у фітнес-центрах та на спинах людей, які швидко їздять по університетському майданчику на своїх одношвидкостних велосипеда